Trainingsstaf

TVG beschikt over professionele en enthousiaste trainers. Deze leveren graag een bijdrage aan de ontwikkeling en de begeleiding van talentvolle volleybalsters. De trainingsstaf staat onder leiding van Mohamed Romdhane en bestaat naast hem uit Guus Klein Lankhorst en Eline Draaisma. Alle drie trainers beschikken over de vereiste onderwijskundige en technische inzichten om talent tot ontwikkeling te laten komen.  Zij zijn allen werkzaam in Noord Nederland.

Mohamed Romdhane is een ervaren talentcoach. Hij heeft de VT4-opleiding afgerond en is bij meerdere verenigingen actief geweest en actief bij de opleiding van de jeugd. Ook is hij trainer bij het RTC en scout van de Nevobo. Naast zijn activiteiten voor de jeugd, is hij onder andere trainer geweest bij Olhaco, Sudosa en VC Sneek, alle 1e divisie.  Mohamed staat bekend om zijn grote volleybalinzicht en het vermogen om spelers echt beter te maken. Hij is momenteel trainer bij Lycurgus.

Guus Klein Lankhorst beschikt eveneens over het VT4 diploma. Hij is ook al jarenlang trainer van jeugd en senioren. Opleiden staat ook bij hem centraal. In het dagelijks leven is hij docent lo aan het Maartenscollege te Haren. Net als Mohamed is hij ook trainer bij het RTC. Guus is bondsraadslid van de Nevobo en momenteel trainer bij Oranje Nassau.

Eline Draaisma is zelf nog actief volleybalsters bij Lycurgus. Daarnaast geeft zij bij deze vereniging al jaren trainingen aan de jeugd en begeleidt zij jeugdteams. Haar interesse gaat uit naar het plezierig bezig zijn met de jeugd en de jeugd beter te laten volleyballen.