Trainers

De trainingen worden verzorgd door Abe Meininger en Mohamed Romdhane.

Abe Meininger

Abe Meininger heeft een indrukwekkende staat van dienst in de volleybalwereld. Hij is 15 jaar bondscoach geweest van de jongens van Jong Oranje. Joop Alberda was daar zijn assistent (de trainer die met het Nederlands herenteam in 1996 goud won op de Olympische Spelen in Atlanta).  Abe trainde de jeugdselecties van Drenthe en Groningen en behaalde hiermee vele landstitels. Onder hem trainden veel latere internationals.

Abe is al vele jaren opleider en examinator bij de Nevobo van volleybaltrainers (VT4) en lid van de werkgroep talentontwikkeling van de bond. Hij was technisch evaluator van de FIVB bij WK’s en Olympische Spelen. Tot en met seizoen 2017-2018 heeft hij de meisjes van onder 17 van het Regionaal Talentcentrum in Groningen getraind. met hen won hij in 2018 twee internationale toernooien (Alkmaar en Barcelona). Veel van deze speelsters gingen met hem mee naar TVG.

Momenteel geeft hij naast TVG ook nog training aan de eerste damesteams van VC Grijpskerk en Wesseling DOK (Dwingeloo) en de jeugd van Wesseling DOK.

Mohamed Romdhane

Mohamed Romdhane heeft uitgebreide ervaring als clubtrainer in Noord-Nederland (onder andere Olhaco 1e divisie, Sudosa 1e divisie, VC Sneek 1e divisie). Hij is trainer van het RTC Groningen meisjes onder 14. Tevens is hij scout bij de Nevobo.